Outdoor Banners

Met Outdoor Banners kunt u buiten op diverse manieren presenteren.

Een compleet assortiment outdoor banners biedt u de mogelijkheid om ook buiten aandacht te vragen voor uw boodschap. Er zijn verschillende systemen met elk hun eigen toepassing.

Het Expolinc Flag System kan zowel op een zachte als harde ondergrond worden geplaatst en heeft een formaat van 450x100 cm. De Roll-Up Arena is een horizontale banner met hetzelfde principe als het Roll-Up systeem.

Orcades is een compacte outdoor banner die eenvoudig in een draagtas is mee te nemen. Dit systeem heeft een vast printformaat van 45x157 cm. Blizzard is vergelijkbaar, maar heeft een groter printformaat, namelijk 80x200 cm.

Windbreak is een outdoor oplossing met oprolmechanisme dat op een hoogte van 100, 150 en 200 cm. kan worden gebruikt. Voor de breedte van Windbreak heeft u de keuze uit 100, 150 en 200 cm. Samen met de ronde voeten is Windbreak zeer stabiel.

meer weten

"Laat zien wie je bent"

Flag Systemen

Vlaggen in verschillende vormen zijn al lange tijd op de markt en bieden een effectieve gelegenheid om uw boodschap buiten te presenteren.

Stoepborden

Stoepborden worden voornamelijk gebruik voor het promoten van tijdelijke en wisselende aanbiedingen/acties in winkelstraten.

Onze Flag Systemen

Expolinc Flag System

Gebogen en rechte vlaggen met gebruik van 1 systeem. Geschikt voor alle ondergronden, keuzen uit een grondboor en een kruisvoet. Veilige en zekere constructie geschikt voor zwaar weer.


meer info
Megapole

De beste mobiele oplossing voor alle buiten evenementen en tijdelijke plaatsing van uw vlaggen. De vulbare kunststof voet kan met water of zand worden gevuld voor een stabiele basis.


meer info
Flying Banners

De Flyingbanners zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Tevens is er keuze uit 5 verschillende verankeringen die onderling uitwisselbaar zijn.meer info
Flag Extender

• De installatie is snel en eenvoudig, zonder gereedschap
• De totale zichtbaarheid van de vlaggen ongeacht de wind
• Beschikbaar voor alle maten vlaggen
• Geschikt voor alle soorten van vlaggenmasten

meer info

Onze Stoepborden

Blizzard/Orcades

Het ideale systeem voor open-air events, met lichtgewicht kunststof voet, welke verzwaard kan worden met water of zand. De afmeting van uw print is variabel.

meer info
Windmaster Basic

Stevig stoepbord voorzien van aluminium voet.


meer info
Windmaster Basic WB

Stevig verrijdbaar stoepbord met watervoet.meer info
Swing Pro

100% waterdicht stoepbord door afgeronde hoeken en een sterke kitrand in het profiel.


meer info
Wind Pro

100% waterdicht stoepbord dmv afgeronde hoeken en kitrand in de profielen.meer info
Signwalk

Stevig, VOL ALUMINIUM handvat waardoor u uw plaatmaterialen tot een prachtig stoepbord kunt maken.


meer info
Windbreaker

Windbreak is een outdoor oplossing met oprolmechanisme dat op een hoogte van 100, 150 en 200 cm. kan worden gebruikt. Samen met de ronde voeten is de Windbreaker zeer stabiel.

meer info

Onze Bannersystemen

Expolinc Roll-Up

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.meer info
Expolinc 4screen

Focus op de print met bijna onzichtbare profielen. Eenvoudig om ter plekke de print te wisselen. Verkrijgbaar in veel verschillende formaten.


meer info
Expolinc Flat Base & Magnet Frame

Professioneel en exclusieve exposure. De print wordt in enkele seconden aangebracht met magneettape. Eenvoudig om ter plekke prints te wisselen.

meer info
Expolinc Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer en zorgen voor een licht zwevende presentatie.

meer info
Flex Display™

Flex Display™ biedt de mogelijkheid om een banner te realiseren in elke gewenste breedte en hoogte.

meer info
Expolinc Pole System

Snel en eenvoudig op te zetten zonder losse onderdelen. Dubbelzijdige met flexibele hoogte en verschillende breedtes. Voet en buis is geïntegreerd.

meer info
Rapido

Rapido is ontstaan uit de behoefte om zowel print in combinatie met brochures te presenteren.

meer info
Outdoor Banners

Met Outdoor Banners kunt u buiten op diverse manieren presenteren.


meer info