T3 Standbouwsysteem

T3 is een modulair presentatie- en standbouwsysteem met onbeperkte mogelijkheden.
De basis van T3 zijn een profiel en een connector. Creëer uw eigen vorm,

monteer prints of een paneelafwerking naar keuze en uw presentatie is gereed. T3 Airframe eindeloze mogelijkheden met onze connect, twist en lock-systeem. T3 Airframe is de perfecte modulair scherm framing systeem, ontworpen om gemakkelijk display-oplossingen in een verscheidenheid van instellingen bieden. Perfect voor uw volgende beursstand of grafische weergave. T3 Airframe is een uitstaande, makkelijk te modulaire stand te gebruiken. Het ontwerpen van uw T3 Airframe is eenvoudig - de flexibiliteit van T3 Airframe betekent dat je kunt hebben wat functies die u wilt en omdat T3 Airframe is stijf en robuust u zeker dat uw voltooide systeem sterk en veilig zal zijn.

T3 Airframe is zo flexibel dat de traditionele scherm problemen snel worden opgelost. Uw ontwerp kan zo avontuurlijk of individueel als u wilt zijn, flexibiliteit T3 Airframe betekent dat uw ontwerp is niet beperkt tot een vaste lijst van onderdelen. Integratie van hoogte, breedte, rondingen van elke diameter, verlichting, rekken en opslag in uw ontwerp is nog nooit zo eenvoudig geweest. En omdat T3 systemen zijn modulair kunt u individuele elementen keer op keer hergebruiken in welke combinatie je nodig hebt.

T3 luchtvaartuigcasco gemakkelijk in een fractie van de tijd die normaal nodig is om een beeldscherm te bouwen samengesteld. U hoeft geen dure geschoolde arbeidskrachten nodig, je kunt het zelf doen zonder speciaal gereedschap of apparatuur met onze gepatenteerde verbinden, twist en lock-systeem. T3 Airframe is ook gemakkelijk op te slaan, alles in één pak weg snel en netjes, wat betekent dat opslagruimte en transportkosten worden gereduceerd.

Hoe makkelijk en zeer snel bouw je een complete T3 stand of T3 wand op.


Onderscheidend T3 Standbouwsysteem

- Levenslange fabrieksgarantie
- Profielen in elke gewenste lengte
- Rechte en gebogen profielen leverbaar
- Elke gewenste vorm te realiseren
- Eenvoudige opbouw en demontage
- Inzetbaar als presentatiewand, counter, informatiedesk en complete stand
- Diverse accessoires als lichtbakken, tafelbladen, schappen, vitrines en verlichting
- Ook inzetbaar als overspanning
- Compact te vervoeren

Heeft u vragen over de T3 Standbouw Systemen, of wilt u een offerte aanvragen

vraag een offerte aan