Flex Display™

Flex Display™ ondersteunt de reclameboodschap zonder de aandacht te verliezen.
Flex Display™ - de eenvoud kunst van het weergeven.

Minimale setup-tijd, maximale functionalisme en opvallende communicatie. Als u een promotiecampagne van hoge kwaliteit wilt en maximale impact te creëren, Flex Display™ de ideale oplossing. Het systeem is volledig modulair en de geanodiseerd aluminium ziet er elegant in elke omgeving. Flex Display™ biedt verschillende mogelijkheden voor het samenstellen displays en ze kunnen worden aangepast aan de gewenste grootte.

Meer Flex Display™

Flex Display™
Cross base with Classic Pole

Dit klassieke Cross basis display kan banner breedtes dragen 40-80 cm. De paal komt in twee stukken is gemakkelijk te monteren en heeft een hoogte van 205 cm. De horizontale balken zijn uitgerust met onze snap-lock systeem - openen de bar, plaatst de banner, snap te sluiten, en uw beeldscherm is klaar. Het systeem vouwt in een handige tas 108 cm en weegt 1,8 kg. Display wordt weergegeven is voor print maat: 50 x 200 cm.

Flex Display™
Twin base

De Twin basis XL display kan banner breedtes dragen 100-150 cm. In dit specifieke voorbeeld de Twin basis is uitgerust met twee verstelbare telescopische stokken zodat u banners van verschillende hoogtes te presenteren. De horizontale snap-lock bars maken het gemakkelijk om de banner veranderen wanneer dat nodig is. Het systeem past in een 160 cm lange zak en weegt 4 kg. Display wordt weergegeven is voor print formaat: 150 x 245 cm.

Flex Display™
Banner Wall, two Cross bases

Door twee Cross bases kunt u een kleine banner muur die banner breedtes tot 200 cm kan dragen te maken. De wand is gemakkelijk te monteren. In dit specifieke voorbeeld is uitgerust met telescopische palen zodat u banners van verschillende hoogtes te presenteren. De banner is gemonteerd op 200 cm breed snap-lock profielen die zichtbaar of onzichtbaar naar keuze kan zijn. Het gehele systeem past in een 205 cm lang en weegt zak 4 kg. Display wordt weergegeven is voor print formaat: 200 x 220 cm.

Flex Display™
Banner Wall, two Twin bases

Twee XL Twin bases kan banner breedtes dragen tot 302 cm. In dit voorbeeld is de Twin bases zijn uitgerust met verstelbare telescopische stokken zodat u banners van verschillende hoogtes te presenteren. De horizontale snap-lock bars maken het gemakkelijk om de banner veranderen wanneer dat nodig is. Het hele systeem past in twee 160 cm lange zakken en weegt een totaal van 8 kg. Display wordt weergegeven is voor print formaat: 302 x 220 cm.

Flex Display™
Banner Wall, two Twin bases + two Cross bases

Door het gebruik van meerdere Twin bases of Cross bases kunt u banner muren die banners kan uitvoeren in elke breedten u wilt. In dit voorbeeld twee XL Twin bases en twee Cross Bases zijn uitgerust met telescopische palen zodat u banners van verschillende hoogtes te presenteren. We hebben scherm connector clips voor de horizontale snap-lock bars aan de muur volledig recht te maken toegevoegd. Het hele systeem past in vier 160 cm lang zakken met een gewicht van 4 kg per stuk. Display wordt weergegeven is voor print formaat: 604 x 220 cm.

Flex Display™
Wall mounted displays

Een elegante oplossing voor opknoping banners direct op de muur. De banner is gemonteerd met twee snap-lock horizontale balken en de muur met onze muur bevestigingsset vast. De kit bevat geen gaten in de wand vereisen of schade aan het oppervlak van de wand. Door het gebruik van meerdere bevestigingen van dit systeem banners in elke breedten je kan dragen. Display wordt weergegeven is voor print maat: 60 x 150 cm.

Flex Display™
Ceiling mounted displays

Met het gebruik van het plafond vaststelling clips die u in staat zal zijn om uw banner op te hangen aan het plafond. De banner is gemonteerd met twee snap-lock horizontale balken waardoor het gemakkelijk is om de banner veranderen wanneer dat nodig is. Het plafond display banners dragen met een breedte van 40 - 200 cm en een hoogte van 40 - 400cm. Display wordt weergegeven is 80 x 150 cm.

Flex Display™
Frame, plate base

Een nieuwe versie van FLEX-scherm - met aluminium stokken framing de banner. Geschikt voor zowel enkelzijdige en dubbelzijdige banners. Het Frame systeem komt in drie versies, een met de elegante aluminium plaat basis voor extra stabiliteit, Frame, Plate Base; Dit systeem vereist banners 57 cm breed, 135-250 cm hoog. Het is ook beschikbaar in een 93 cm breed. Frame, Foldable Base; Banner grootte 65 cm breed, 135-250 cm hoog. Het is ook beschikbaar in een 100 cm brede uitvoering.

Flex Display™
TOTEM Display

Driezijdige TOTEM, Een driezijdige display om maximale aandacht te trekken. De driehoekige basis is opvouwbaar voor gemakkelijk transport en de telescoopstelen het mogelijk om het scherm in hoogte variëren. Horizontale snap-lock bars zorgen voor een aantrekkelijke ruimte voor uw afbeeldingen of bericht. Print size: 3 panelen van 85 cm x 130-245 cm.

Vierzijdige TOTEM, Display voor Plafond Bevestiging Net als de driehoekige scherm, dit plein display maakt meer ruimte voor afbeeldingen, trekt de aandacht, maar is gemakkelijk te vervoeren vanwege de opvouwbare basis. Voor plafondmontage, worden niet rechtop palen nodig. De banners zijn gemonteerd met horizontale snap-lock bars. Print size: 4 panelen, 85 cm breed.

Flex Display™ is een toonaangevend merk in presenteren
Onderscheidend Flex Display™

- Van 40-200 cm. breed leverbaar
- Diverse hoogtes mogelijk door telescopische buis
- Printbevestiging d.m.v. klittenband of klemprofiel
- Enkelzijdig en dubbelzijdig
- Compact
- Lichtgewicht


Heeft u vragen over Flex Display™, of wilt u een offerte aanvragen

vraag een offerte aan

Onze Bannersystemen

Expolinc Roll-Up

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.meer info
Expolinc 4screen

Focus op de print met bijna onzichtbare profielen. Eenvoudig om ter plekke de print te wisselen. Verkrijgbaar in veel verschillende formaten.


meer info
Expolinc Flat Base & Magnet Frame

Professioneel en exclusieve exposure. De print wordt in enkele seconden aangebracht met magneettape. Eenvoudig om ter plekke prints te wisselen.

meer info
Expolinc Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer en zorgen voor een licht zwevende presentatie.

meer info
Flex Display™

Flex Display™ biedt de mogelijkheid om een banner te realiseren in elke gewenste breedte en hoogte.

meer info
Expolinc Pole System

Snel en eenvoudig op te zetten zonder losse onderdelen. Dubbelzijdige met flexibele hoogte en verschillende breedtes. Voet en buis is geïntegreerd.

meer info
Rapido

Rapido is ontstaan uit de behoefte om zowel print in combinatie met brochures te presenteren.

meer info
Outdoor Banners

Met Outdoor Banners kunt u buiten op diverse manieren presenteren.


meer info

Beurslocaties

  Toonaangevende beurslocaties
  in Nederland.

  Lees verder: klik hier

Onze Merken

  Wij werken uitsluitend met A-MERKEN:
  Aluvision (Belgie), Expolinc (Zweden),
  Clip (Engeland), Lumaline (Denemarken),
  Nomadic Displays (USA), T3 (Engeland),
  X2Nordic (Zweden).

  Lees verder: klik hier

Onze Klanten

Contact