Met een bannersysteem kunt u snel
en professioneel presenteren.

Naast de indoor bannersystemen zijn er ook diverse mogelijkheden
om buiten te presenteren.

Het meest gebruikte bannersysteem is de Expolinc Roll-Up. Dit bannersysteem is gemakkelijk mee te nemen en snel op te zetten. De print zit in het systeem en wordt met behulp van een oprolmechanisme uitgetrokken. Vervolgens wordt het topprofiel op de buis geplaatst en is uw presentatie gereed. Het Roll-Up bannersysteem stelt u in staat om op elke gewenste locatie snel en professioneel te presenteren.

Een compleet assortiment outdoor banners biedt u de mogelijkheid om ook buiten aandacht te vragen voor uw boodschap. Er zijn verschillende outdoor bannersystemen met elk hun eigen toepassingen. De Beachflag, Giant Pole en het Expolinc Flag System bieden de mogelijkheid om op elke gewenste locatie tot een hoogte van 4.50 meter een print te bevestigen.

Mocht u na het bekijken van onze systemen nog vragen hebben,
of aanvullende informatie willen ontvangen, vult u dan ons contactformulier in.

Wij zijn u graag tot dienst.

Met vriendelijke groet,
Rob Gelderblom

meer weten

Onze Bannersystemen

Expolinc Roll-Up

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.meer info
Expolinc 4screen

Focus op de print met bijna onzichtbare profielen. Eenvoudig om ter plekke de print te wisselen. Verkrijgbaar in veel verschillende formaten.


meer info
Expolinc Flat Base & Magnet Frame

Professioneel en exclusieve exposure. De print wordt in enkele seconden aangebracht met magneettape. Eenvoudig om ter plekke prints te wisselen.

meer info
Expolinc Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer en zorgen voor een licht zwevende presentatie.

meer info
Flex Display™

Flex Display™ biedt de mogelijkheid om een banner te realiseren in elke gewenste breedte en hoogte.

meer info
Expolinc Pole System

Snel en eenvoudig op te zetten zonder losse onderdelen. Dubbelzijdige met flexibele hoogte en verschillende breedtes. Voet en buis is geïntegreerd.

meer info
Rapido

Rapido is ontstaan uit de behoefte om zowel print in combinatie met brochures te presenteren.

meer info
Outdoor Banners

Met Outdoor Banners kunt u buiten op diverse manieren presenteren.


meer info