Toonaangevende Merken

Aluvision (Belgie)
Aluvision maakt het mogelijk wat wij voor u ontwerpen!

Aluvision ontwikkelt en produceert een modulair aluminium systeem voor de standbouw-, interieur- en eventsector wereldwijd. Dankzij ons hoogwaardig kadersysteem kan elk ontwerp sneller, efficiënter en op een ecologisch verantwoorde manier opgebouwd worden. Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren. Aluvision is ook gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen.

Onze ecologische produktoplossingen combineren doordachtheid en eenvoud van montage met een uiterst hoge afwerkingsgraad om zo tot een stijlvol, functioneel en duurzaam resultaat te komen. Het modulair en ecologisch bouwsysteem laat toe om telkens opnieuw een gepersonaliseerd ontwerp te creëren, waarbij creativiteit een centrale rol speelt.

Expolinc (Zweden)
Hoge kwaliteit displaysystemen

De focus van Expolinc is kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit en leveren wij onze producten met levenslange garantie. Het besparen van een paar euro's aan productiekosten betekent altijd hetzelfde: compromissen maken ten aanzien van materialen, ontwerp en functie.

Wij zijn niet bereid dat offer te maken, omdat de merknaam die u met veel tijd, energie en geld heeft opgebouwd het risico loopt beschadigd te worden wanneer deze op een instabiele presentatiewand wordt afgebeeld, prints loslaten of een roll up banner niet eens rechtop blijft staan. Daarmee zouden verwachte besparingen veranderen in een verlies en dat is een kostbaar zelfbedrog.

Daarom maken wij alleen draagbare displaysystemen die toonaangevend zijn in onze branche. En dat doen we tegen redelijke prijzen, zonder ook maar iets weg te bezuinigen van wat u nodig heeft. Op deze wijze kunt u uw potentiële klanten met de beste presentatie informeren. Dat is de liefde die uw merknaam verdient.

Clip (Engeland)
Stands en Display Producten

Al meer dan 30 jaar, hebben we de tentoonstelling stands en display-oplossingen "that deliver the message you want", in de manier waarop u dat wilt, naar de wensen die u wilt, om de gewenste resultaten te behalen gemaakt.

Clip is, na meer dan 30 jaar actief in de tentoonstellingswereld, uitgegroeid tot één van Europa's toonaangevende marktleiders in modulaire standen en design standen op maat, inclusief een full service met ondertussen meer dan 300 realisaties per jaar. Clip staat eveneens voor full service voor al uw beurzen, evenementen, presentaties en tentoonstellingen zowel in binnen- als buitenland, en biedt hiervoor een totaal management aan: van ontwerp tot realisatie, met inbegrip van planning, transport, reservatie van de nodige voorzieningen, 3D visualisatie, verlichting, decoratie, vloerbekleding, meubilair.

Daarnaast biedt Clip een uitgebreid gamma draagbare standen en displays aan, allen gelauwerd voor hun gebruiksgemak en eenvoud van montage en transport : roll-up banners, beach flags, pop-up displays, ontvangstbalies, opvouwbare folderhouders, modulaire paneel- en buis sets, … Clip beschikt over heel veel mogelijkheden.

Lumaline (Denemarken)
Lumaline™ is een productlijn van Tech View A/S, de makers van FLEX-display™.

Lumaline™ is een helder nieuw perspectief op de tentoonstelling meubilair! - Luma - een van de eerste echt verlicht en backlit displays - Line - een familie van modulaire systemen. Met Lumaline™, bieden wij een waaier van tellers en displays voor beurzen, in-store activiteiten en andere promotiecampagnes.

Nomadic Displays (USA)
Wereldmarktleider in Stands!

Als 's werelds toonaangevende producent van hoge kwaliteit op maat modulaire en draagbare tentoonstelling toont, hebben we geholpen bedrijven als het uwe in de hele wereld te produceren dynamische verkopen omgevingen. Of u exposeren in kleinere lokale evenementen of grote internationale shows, Nomadic Tentoonstelling stands kunt u uw boodschap effectief te communiceren met visuele impact tijdens de bouw van uw merk.

Wij bieden een compleet assortiment Stands van eiland vertoont naar tafelblad displays. Wij laten u zien hoe u met de juiste stands een aanzienlijke impact kunne hebben op uw volgende evenement.

T3 (Engeland)
Met T3 is alles mogelijk!

T3 is een modulair presentatie- en standsysteem met onbeperkte mogelijkheden. De basis van T3 zijn een profiel en een connector. Creëer uw eigen vorm, monteer prints of een paneelafwerking naar keuze en uw presentatie is gereed. Laat u verbazen met de T3 Airframe, T3 Fabframe em T3 Presentatie wanden.