Expolinc Classic Frame

De keuze is aan u – creëer wat u wilt

Wij introduceren Classic Frame. Zonder gereedschap of standbouwpersoneel voor opbouw en demontage. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een eenvoudige, stabiele en veilige opbouw. Het design van het systeem is mooi met ronde vormen en de profielen hebben een hoogwaardige afwerking voor een stijlvol resultaat.

Expolinc Classic Frame is de nieuwste ontwikkeling binnen het Expolinc assortiment. Enkelzijdig of dubbelzijdig inzetbaar met geprint doek. Met dit systeem kun je eenvoudig presentatiewanden en beursstands realiseren. Het systeem bestaat uit hoogwaardig afgewerkte profielen van maximaal 100 cm. lang en is zonder gereedschap te monteren.

Er is een versie voor standaard doek en ook van binnenuit verlichte doeken. Expolinc Classic Frame kan worden ingezet als vrijstaande wand en als hoekopstelling of tussenstand, waarbij frames worden gekoppeld. Er kan een bergruimte worden gecreëerd met een deurframe. Tevens is een counter van 2 meter breed leverbaar. Als verpakking kan worden gekozen tussen een verrijdbare draagtas of een koffer met wielen, de XL versie van de Pop-Up koffer. LED verlichting kan uiteraard ook op Expolinc Classic Frame worden geplaatst

Maak vele voorbeelden met
EXPOLINC CLASSIC FRAME

Expolinc toonaangevend in presenteren

Onderscheidend Expolinc Classic Frame

- Snelle opbouw en demontage
- Gegarandeerde kwaliteit, ook bij veelvuldig gebruik
- Levenslange garantie op systeem
- Compact mee te nemen
- Enkelzijdig of dubbelzijdig inzetbaar met geprint doek
- Verschillende formaten
- Portable en zonder gereedschap
- Creëer uw eigen vormen en hoogtes
- Frames om te combineren of vrijstaand en Naadloos
- Gepatenteerde oplossing voor gemakkelijk opzetten

Heeft u vragen over Expolinc Classic Frame, of wilt u een offerte aanvragen

vraag een offerte aan