Toonaangevende Beurslocaties

Amsterdam
Amsterdam Rai

RAI Amsterdam Exhibitions organiseert jaarlijks meer dan 25 nationale en internationale consumentenevenementen en vakbeurzen. Als organiserende partij verbinden wij bezoekers en exposanten met inspirerende beurzen en evenementen. Onze internationale titels hebben regionale spin-offs in China, Amerika, Polen, India, Mexico en Turkije. Waar ook ter wereld, de focus ligt op het genereren en onderhouden van nieuwe en bestaande business voor onze exposanten, bezoekers, sponsoren en partners.

Beursformules in elke sector. Door duidelijke focus op eersteklas evenementen en grondige verdieping in de doelgroepen is RAI Amsterdam marktleider in een groot aantal sectoren: automotive, bouw & beveiliging, food, kunst, lifestyle, maritiem, professionele schoonmaak, remanufacturing, verkeer, watersport en watertechnologie.

meer weten
Gorinchem
Evenementenhal Gorinchem

Direct gelegen aan de A15, aan het begin van de wijk Gorinchem-Oost, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Gorinchem de aandacht. Een ideale locatie voor vakbeurzen met een landelijk bereik, maar ook voor alle andere zakelijke evenementen.

Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden. In de tien verschillende ruimten kunnen beurzen, evenementen, congressen, concerten, huisshows en andere partijen worden georganiseerd. Het totaal van 40.000 m2 biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met een warme uitstraling van binnen en buiten en een ruime gratis parkeergelegenheid voor 4.000 auto's is Evenementenhal Gorinchem dé perfecte locatie voor uw evenement. De directe ligging aan de A15 betekent dat u Evenementenhal Gorinchem goed kunt bereiken, maar ook weer snel op weg bent naar uw volgende bestemming.

meer weten
Hardenberg
Evenementenhal Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg is een ruim, sfeervol en multifunctioneel complex van 40.000 m2 met zeven afzonderlijke hallen, die onder één dak met elkaar verbonden zijn.

De ruime parkeerplaats (4.000 plaatsen) biedt bezoekers de mogelijkheid hun auto gratis te parkeren. Moderne restaurants bieden de mogelijkheid gezellig te dineren, met familie, met gasten, met relaties en met branchegenoten. De goede bereikbaarheid van Hardenberg staat in schril contrast met de drukte in en om de grote steden in Midden- en West- Nederland. Zonder fileproblemen bent u snel in Hardenberg, maar ook weer snel op weg naar uw volgende bestemming.

meer weten
Maastricht
MECC Maastricht

MECC Maastricht faciliteert en verzorgt congressen, evenementen, beurzen, diners en meetings. Het mulitfunctionele gebouw bestaat uit meer dan 30 vergaderzalen, 2 auditoria, 30.000 m2 beursoppervlakte en de sfeervolle Expo Foyer.

Het succes van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, is vaak afhankelijk van de kwaliteit van een accommodatie en de service eromheen. De combinatie van onze mensen met de compactheid van het gebouw en de omgeving, creeert oprecht persoonlijke aandacht voor iedere opdrachtgever. De bijzonder sfeervolle en gastronomische stad Maastricht is vaak van grote betekenis bij de keuze voor MECC Maastricht.

meer weten
Rotterdam
Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam heeft een rijke historie. Decennialang biedt zij ervaringen in de vorm van concerten, (sport)evenementen, (familie)shows, beurzen, congressen en tal van andere evenementen. Het zijn ervaringen die u bijblijven: een fijn gevoel, een mooie herinnering, een inspirerend idee, een zakelijke kans, misschien zelfs een nieuwe vriendschap! Ervaringen die zo mooi en memorabel zijn, mede doordat u ze deelt met anderen. Met tien, tweehonderd, 850 of zelfs 15.000 anderen met wie u iets gemeen hebt.

Dus wie u ook bent en wat u ook wilt, alles is mogelijk: live communicatie, business, entertainment of een combinatie hiervan. Iedereen die in contact komt met Ahoy zal rijker bij die ontmoeting vandaan gaan dan hij of zij er in ging. Een ervaring rijker. Eén die een positieve bijdrage levert aan uw dag, uw week of zelfs uw leven, op welke manier dan ook.

meer weten
Utrecht
Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs biedt u ondersteuning bij de organisatie van uw beurs en levert bovendien heel veel inspiratie, ervaring en kennis. Maak hier gebruik van en laat u uitgebreid adviseren door onze experts. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook om in contact te komen met uw exposanten en bezoekers. Wij kennen 1,8 miljoen mensen. Wij weten wie ze zijn, waar ze werken, wat hun functie is en waarin zij geïnteresseerd zijn. Wij weten daardoor precies welke media en middelen we moeten inzetten om ze met u in contact te brengen. Het is onze missie om de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar te brengen, op een zodanige manier dat het contact zowel u als uw bezoeker meerwaarde biedt. Jaarbeurs is dan ook dé partner voor uw onderneming.

Een beurs organiseren is een hele uitdaging waar maanden en soms zelfs jaren van intensieve voorbereiding aan vooraf gaan. Het begint met de keuze van een locatie met daarbij de vraag hoe u deze omtovert in een echte 'place to be'. En hoe zorgt u er vervolgens voor dat alle elementen op elkaar zijn afgestemd, zowel op de beursvloer als daarbuiten? Jaarbeurs helpt u hier graag bij.

meer weten
Venray
Evenementenhal Venray

Direct gelegen aan de A73, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Venray de aandacht. Een ideale locatie voor vakbeurzen met een landelijk bereik,
maar ook voor alle andere zakelijke evenementen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden. Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 28.000 m2 en 12.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en kent ook nog eens een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein. Het Duitse vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand en is snel te bereiken via de N270. België ligt op 60 km afstand. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van Evenementenhal Venray.

meer weten